De beste tassen voor de brugklas

Wanneer je naar de middelbare school gaat, is het tijd om een nieuwe schooltas te kopen. Natuurlijk is het belangrijk dat een schooltas er goed uit moet zien en goedkoop is, maar dat is niet altijd de beste keuze. Het is belangrijker om een schooltas te kopen die aan het eind van een lange schooldag nog steeds comfortabel op de rug zit, sterk en functioneel is en voldoende ruimte biedt voor alle schoolspullen. Het oog wil natuurlijk ook wat! Het is niet de bedoeling dat jouw rugzak groter is dan jij zelf. Tegenwoordig zijn alle rugzakken ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. We geven je op deze pagina advies, meer informatie en tips voor het kopen van de juiste schooltas voor de brugklas. 

Travelbags tip:

  • Maak altijd de keuze voor je nieuwe schooltas op basis van de hoeveelheid schoolspullen die je dagelijks mee moet nemen naar school. 
  • Kies niet alleen een mooie schooltas, de inhoud en de comfort is veel belangrijker.  Alhoewel een coole kleur natuurlijk mooi is meegenomen.
  • Moet je met de fiets naar school? Kies dan voor een stevige rugzak, zodat je rug het minst wordt belast. Of kies voor een rekje voorop je fiets, zodat jouw rugzak niet op de rug hoeft.
  • Wil je overzichtelijk alles meenemen naar school? Ga voor een schooltas met extra opbergvakken.
  • Tablet en/of laptop mee? Let altijd op het juiste formaat van het laptopvak in de schooltas. 

Ben je nog op zoek naar een fijne en stevige tas voor in de brugklas? Dan zijn de tassen van Kipling zeker aan te raden! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de cartable Kipling. En allemaal met een leuk aapje eraan!