Meer plezier op bed met een levensechte dildo

Wil je eens een keer gaan switchen met speeltjes en wat anders dan een gewone normale dildo? Probeer eens een levensechte dildo uit. Ideaal om eens uit te proberen als je partner er niet is, en je wilt even stoom afblazen. Of je bent single en wil gevoel ervaren alsof er een man je vagina binnentreedt.

Van welk materiaal is een levensechte dildo gemaakt

Je hebt verschillende materialen die er bestaan. Het ligt er ook aan wat jij persoonlijk fijn vindt om te voelen. Maar het meest populair materiaal dat er bestaat is een siliconen levensechte dildo. Het voornaamste en ook het belangrijkste is dat hij flexibel is en zacht aan voelt. In het begin is hij nog wat stroef maar is heel makkelijk op te lossen door een klodder glijmiddel erop te smeren. Daarnaast is de rubberen versie ook wel erg in trek. Het is rekbaar en nogal stevig. Als je gevoelig bent voor latex hier dan wel een beetje opletten. Dan heb je nog kunststof en kunststof gecombineerd met rubber materiaal. De kunststof variant is glad, wel hard en goedkoop. Kunststof gecombineerd met rubber is juist het tegenovergestelde zacht en doorlatend. Dan heb je nog een glas variant, hier natuurlijk wel wat voorzichtiger mee omgaan. Gaat lang mee. Staal ook lekker glad om te gebruiken, en gaat een behoorlijke lange tijd mee. Dan heb je nog een pvc-variant, deze lijkt heel veel op de siliconen variant deze zin zowel hard of zacht verkrijgbaar en ook helemaal niet duur.

Hoe kun je het materiaal het beste schoonmaken

Om ervoor te zorgen dat het materiaal niet vol komt te zitten met ziektekiemen is het aan te raden deze ook tijdig schoon te maken. Daarvoor is er bacteriedodende zeep op de markt gebracht die je kunt gebruiken. Glas, kunststof en stalen varianten kun je gewoon afspoelen onder een warme kraan met schoon doekje. Wil je het product opbergen in een doosje of la zorg er dan voor dat het niet op een stoffige plek komt te liggen en het liefst apart van elkaar.

Welke kleur en maten zijn er

Neem gewoons een kijkje op erotiek-accessoires.nl. Verschillende maten zijn er groot of klein met ribbels of juist glad. Met testikels eraan of juist niet. Met een stevige zuignap of liever eentje zonder. Wat ook wel leuk is voor koppels als er een extra bevestiging erop zit zodat het ook kan functioneren als voorbind-dildo. Het ligt eraan wat hoe intens je het wil gaan ervaren. Met ribbels geeft juist een extra boost en het gevoel alsof je het doet met een echte penis. Misschien ook nog een leuke tip om te geven. Bij de glas variant en bij de stalen variant kun je een beetje spelen met de temperatuur. Alle varianten houden de lichaamswarmte goed vast. Dus lekker experimenteren en ervan genieten!