Red Rag Sneaker eindelijk op voorraad

red rag sneaker

red rag sneaker

Nieuwe webshop gevonden

Al tijden had ik mijn dochter een bepaalde Red Rag sneaker beloofd. Maar elke keer dat ik die wilde kopen, waren ze uitverkocht! Mijn dochter wilde per se goudkleurige Red Rag sneakers en met iets anders had ik haar dus ook niet tevreden kunnen stellen. Telkens kreeg ik te horen dat die sneakers in haar maat niet op voorraad waren. Totdat ik de webshop van Van Bommel schoenen tegen kwam! Zij hebben eigenlijk altijd alle schoenen op voorraad en dus ook de goudkleurige red rag sneakers voor mijn dochter.

Toen ik daar eenmaal van op de hoogte was, heb ik geen moment getwijfeld en de schoenen direct voor haar besteld. Dat is altijd zo prettig aan online shoppen, met een aantal klikken op het scherm heb je binnen een paar dagen je aankoop in huis! Mijn dochter was door het dolle en daar ben ik natuurlijk ook erg blij mee.

Ik heb uiterst tevreden over de webshop van Van Bommel schoenen. De prijzen vielen mij behoorlijk mee en de bestelling was erg snel in huis. Tevens werd ik goed geholpen toen ik niet zeker wist welke maat ik moest bestellen. Echt een aanrader!