Voor haar cadeau raadpleegde ik, The Sneaker

The Sneaker is een website waar je terecht kunt voor elke smaak sneaker die je maar kunt bedenken. Ik ben al een tijd een zeer tevreden klant van deze site. Omdat mijn blog ben gestart waar ik alles over cadeaus wil achter laten begin ik nu wel met een heel bijzonder cadeau. Namelijk het geven van Sneakers. Mijn vriendin was jarig afgelopen week, en meestal geef ik haar een lekker geurtje of iets wat zij in huis nodig heeft. Laatst was ik bij haar op de koffie en vroeg ik haar wat zij graag voor haar verjaardag wilde hebben. Ze lachte heel hard en met een knipoog zei ze, ik wil graag roze sneakers.

Een goed gekozen cadeau!

Direct dacht ik aan, The Sneaker en toen ik thuis was ben ik direct eens gaan kijken op de site en als nel vond ik schoenen waarvan ik eigenlijk zeker wist dat mijn vriendin deze mooi zou vinden. En dus ben ik ze gaan bestellen, toen deze binnen waren ben ik de doos mooi gaan inpakken en toen op naar de verjaardag. Mijn vriendin keek erg gek naar me toen ik met dat grote cadeau aan kwam. Maar toen deze deze openmaakte sprong ze zelfs een x in de lucht. Volgens mij was dit zeker een geslaagd cadeau.